Välkommen till Sollogo

Denna sida är skapad för att jag vill arbeta på mer avancerade nivåer av det mänskliga medvetandet. Jag har livet som min främsta läromästare. Jag har vandrat i skuggornas dal många gånger och summan av alla erfarenheter och lärdomar gav mig metoder och tänk bortom himlens sfär. Som person är jag djup och har stor kunskap om livet, existensen, själen och våra själs-grupper. Jag hoppas att jag en dag kan samarbeta med endokrinologer, och psykologer för att hjälpas åt att förstå livets och människans samspel med eterkroppen. På så vis hitta helt andra metoder som läker människan på djupet. Jag har arbetat med människor i många år med goda omdömen och resultat i de organisationer jag varit anställd i.

Jag kallar mig Sollogo.

Sollogo betyder personlighet. Precis som människor så har även planeterna en personlighet, dom har en Sollogo. Det är väl inget konstigt med att vi påverkas av planetära krafter och att varje planet har sina egenskaper, personligheter och medvetande.

Jag började att arbeta i dom psykologiska processerna. Först med mig själv sedan med andra. Min mediala förmåga har jag haft sedan 3- års ålder och den händelsen har varit ett mysterium fram tills min eterkropp blev genomskinlig i vuxen ålder. Efter utmattningar, depressioner, övergivenhet, bränder och inneboende kaos. Livet lärde mig medberoende, psykosociala utfrysningsprocesser, NPF, kvinnomisshandel, psykopater, narcissister, destruktiva uppväxtmiljöer och korruption inom samhällets olika nivåer. När jag var redo för det andliga planet fick jag erfara själens resa, pilgrimsfärden, de andliga lagarna, själens mörka natt, korsfästelserna och mycket mer. För varje andligt steg jag tog öppnades också mer kunskap upp för mig. När jag föddes sade man att jag bar på en annan visdom. Jag förstod det inte då som liten, men jag förstår det nu.

Jag är född på en päronformad ö, sydost om Indien, vid berget Mount Lavina i den fattigaste delen av landet. Jag blev föräldralös efter en tragisk händelse och placerades på barnhem i ett år och fick sedan komma till Sverige på samma dag som jag fyllde 4 år.

Mina livserfarenheter har gett mig perspektiv och att se nyanserat på livet. Jag dömer inte människor, utan jag tänker utifrån själen. Just så som det ska vara. Men resan hit har varit tuff, genom många eldar. det kallas INVIGNINGAR. Inget jag går in på så här utan det förklarar jag i mina föreläsningar om när Själen expanderar. Det finns också två olika sorters invigningar nu när vattumannen trätt in som kosmisk månad.

I dag hjälper jag människor med sin inre personliga utveckling. Detta gör jag genom själsläsningar, coachning och föreläsningar.

Tidigare kunskap och arbeten i de mänskliga processerna

Tidigare har jag haft ett brinnande intresse för funktionsvariationer, NPF. Jag har drivit på frågorna politiskt för att förbättra både för föräldrar, anhöriga och målgruppen. Jag har byggt föreningar och varit projektledare för Orka och Funka. Jag har lyft frågor om ändringar gällande VAB och problematiskskolfrånvaro med positiv inverkan. Jag är upphovsman till känslo och situations korten.

Jag har gjort mycket. Människor undrar hur gammal jag är och jag brukar svara, Jag fick barn tidigt och jag är till och med farmor i dag till tre fantastiska barnbarn. Korten och boken går att beställa via mejl. orkaochfunka@outlook.com

Så här funkar det när jag coachar genom själsläsning.

När jag läser själen, tittar jag på en människas hjärta, tredje öga, ögon och aura i hur många livserfarenheter, tidigare liv och lärdomar en människa har. Personligheten talar endast om för mig vad personen står i förbindelse med för känslor här och nu…i detta liv. Dock så ska det inte glömmas. Vi människor har fragment med in i detta liv som skapar känslor och reaktioner vi inte förstår och att dessa kan upplevas som sanningen. Sanningen kan också upplevas från medvetandets lägre aspekter. Har vi inte gjort vår inre personliga resa och lämnat det mänskliga medvetandet är det svårt att urskilja sanningarna från nutiden och det förgångna.

Livet och erfarenheterna är mina främsta läromästare

Jag är visionär mystiker och telepatisk kommunikatör. Jag har Erfarenheterna ,Själens visdom och Mästarna som mina främsta läromästare. Dessa har lärt mig helheten om mänskligheten, planet logos och andra planitära krafter som styr både människan,den fria och manifestationen. Det finns en evig lag utvunnit ur havets tidsvatten . Människan behöver känna till den för att känna och förstå sig själv och sitt arbete. Det är skillnaden på människor och deras strävan. När jag arbetar med människor öppnas deras förmågor upp mer och dom får successivt den kunskap som de behöver för sin egen utveckling. Jag visar människor vad det är för planitära krafter i kombination med helheten som hjälper dem på vägen men också vad som hindrar deras utveckling, Det är så jag fortsätter mitt arbete efter själsläsningen genom existentiell coachning..