Alien-kärlek

Bild: Android Jones

Jag har under några år studerat kärlek och sett en stor skillnad på kärlek mellan vanliga par som lever i en värld med filter på. Där kärlek för dem är en man, fru, barn, villa, hund och så vidare. Kanske har de lyckats hålla i hop sexlivet och har det regelbundet… eller mer på rutin.

Sedan har vi de utvecklade paret inom den andliga sfären där båda jobbat med sin personliga utveckling, både psykologiskt och andligt. Dom så fint känner sig själva och vet vad dom vill ha och vad dom definitivt inte vill ha. Det finns också skillnader på par inom den andliga världen också.

De som kommit mycket längre i sin inre personlig utveckling. Dom har hittat och ger sig själva och varandra den där Alien kärleken som vi tror endast existerar på film.

Den förklaras så här av en kvinna i min närhet.

Han vill beröra och han vill bli berörd. Han som badar med mig i sensualitet. Han som väcker alla mina sinnen och förmågor till beröring. Han som lär mig att älska närvarande, levande och sinnligt och efteråt får mig att känna mig levande. När tänkandet och samhörigheten gör dig själsligt glad. Han lär mig att ta hand om, beröra och umgås med dessa känslor i omfamningen… inkännande och ömsesidighet. Det finns män av en helt annan art. Dom som kan ge Aileen kärlek!

Män som är integrerade och försonade med sig själva och världen. Dom som bejakat och omfamnat livet. Han som hela tiden utvecklar och förfinar sina erfarenheter i livet. De som omsätter handlingar i praktiken. Dom som vet hur dom tar hand om sig själva och tar ansvar över sina känslor. Män som känner och älskar sig själva. Dom som står stadigt på jorden och är beredda att älska en kvinna som gjort samma resa.

Text : L.R

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. I’m often to blogging and i really appreciate your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your web site and maintain checking for brand spanking new information.