Vi byter leverantör, inriktning ,breddar målgruppen och mycket mer

Det har hänt en del. Jag lovar att vi verkligen försökt att ro det här med att få kommuner att förstå behovet av det som vi ville utveckla.

Dom förstår behovet men vill gärna sköta det här själva även om det aldrig nämns högt. Vi har ett ganska vant öga med att förstå att kommunernas hjul rullar väldigt långsamt för att förhala processer. Och bli inte arg nu när vi säger att upphandlingar mer har med att ha kontroll på organisationer att göra än att ärligt vilja hjälpa medborgarna. Det låter fint med lagen om valfrihet men har man erfarenheten så ser man också att det är en manipulations teknik. Så det här med att ens satsa på den här målgruppen som har en sårbar ekonomi är lönlöst och vi vill faktiskt inte vara en del av bidrags- Sverige. Det är frustrerande att se att folk inte ser hur satt detta är i system. Vi påtalade det för arrangörerna för social buisness att vi är trötta på att visa upp våra ideér som kommunerna istället för att säga att de snor idéerna kallar det för omorganisation och implementering av andras idéer efter omorganisationen. Sådant bränner ut oss. Vi tackade nej till inbjudan till social buisness. Bortkastade tid för vår del.

Vi har däremot utvecklat och ägnat oss åt det andliga och existentiella. Vi har bland annat utbildat oss i Solu Realigment, Tantra och kvantfysik.

Vi kommer efter årsskiftet att jobba med inre personligutveckling och erbjuda själs läsningar vilket har varit väldigt hjälpsamt för dom som står i ett vägskäl i livet att få en ingående förklaring till just deras meningen med livet är, vad det är som hindrar dem, hur dom kommer vidare, olika blockeringar, tidigare liv själs grupper och hur långt man har kommit på sin andliga väg.

När vi pratar om inre personlig utveckling menar vi dem som redan gjort sin resa inom psykologins värld och går över till processerna i den eteriska kroppen. Där har vi vår expertis också.

Detta är en väldigt avancerad nivå av personlig utveckling och passar inte målgruppen NPF. Man måste ha självinsikt och förstå logik och samband vilket många med NPF inte har.

Sidan kommer bli annorlunda och våra produkter kommer gå att beställa från mejlen. Web shopen kommer att pausas tills vi vet vilken betalningsmetod vi ska ha.

Önskar dig en fin jul

Ta hand om dig!

// L.R

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *