Energimassage för en Sund Aktiv Livsstil var något som jag behövde.

Jag vill tacka Orka Och Funka för chansen att prova på energimassage hos Sund Aktiv Livsstil. Livet som NPF förälder är inte alltid lätt. Det gäller att planera, förbereda och ligga steget före hela tiden. Detta har gett mig så mycket spänningar i huvud, nacke och axlar. Ekonomin är inte den bästa eftersom saker ofta går sönder i vårat hem och måste ersättas. För mig är det viktigast att barnen får det de behöver, innan jag köper eller unnar mig något. Massagen tog väldigt bra. Jag gick därifrån med ett mycket lättare huvud än jag hade när jag kom dit. Axlarna hamnade i normalhöjd i stället för att vara uppdragna under öronen. Jag kände att jag verkligen behövde det där. Tusen tack igen ?

// Förälder

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *