SUMMERING AV ÅRET 2021 Del. 2

Förra delen blev ganska negativt men that’s just how it is ? så här kommer mina mest ”gillade” inlägg (bild finns att se här) tillsammans med det ljusare, gladare och absolut sista inlägget för år 2021.

2021 var inte helt uruselt ? det har funnits vissa stunder som varit riktigt bra ? dock är kruxet att jag tyvärr har lite svårt att fokusera på/komma ihåg majoriteten av alla bra saker förutom det som varit riktigt, riktigt bra ???‍♂️?

Och några av dom bra stunderna jag kommer ihåg är bl a. Att jag hade ett relativt kort men betydelsefullt förhållande med en underbart fantastisk människa som alltid kommer ha en plats i mitt hjärta ??

Sen har det gått några steg framåt för föreningen Orka och Funka (@orkaochfunka) som jag är med och arbetar i ??? och vi har en hel del på gång till 2022 ???

Sen har jag tänkt på mig själv lite mer än vanligt.. t.ex. så går jag numera regelbundet till vuxenpsyk. Och pratar ?? Jag har tillåtit mig själv att fundera på och drömma om framtiden ?? Och jag har med hjälp av min närmsta umgängeskrets blivit bättre på att vara sann mot mig själv.. och bara vara mig själv helt enkelt ??

Tack till alla som finns här för- och förstår mig ❤?? Jag uppskattar och älskar er precis som ni är ?? och jag finns här för er också ???

Let’s do great things in 2022!

Kraaamiizz ???? och gott nytt år ???????

// Sebastian (Orka och Funka)

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *