Där du lägger din tid lägger du också din energi. Feedback och tankenötter

Jag har sagt det förr. Jag arbetar för att hjälpa människor både ut mot arbete, i relationer och för att funka i livet. Jag coachar i många olika ämnen. Exempelvis i hur de söker arbete, hur man bevarar relationer, hur man marknadsför sig och bygger sitt personliga varumärke.

Jag skryter sällan, för jag behöver inte göra det. Däremot visar jag gärna upp det andra säger om mig. Det handlar inte om skryt utan det handlar om att jag visar upp vem jag är genom vad andra har bildat sig för uppfattning om just mig. Jag är personlig i mina krönikor. För att det är min plattform att gå live på och conecta med mina följare. När människor träffar mig på riktigt gillar dem oftast mina energier och mår bra i min närvaro. De känner oftast att deras energi-batteri, om jag får kalla det så, står på minus. Men, när de har träffat mig och går därifrån. Uttrycker de, att deras batteri ,som var på minus blivit påfyllt.  Jag är otroligt tacksam för att jag kan bidra med den effekten genom min energi, inspiration och entusiasm. Dagens samtal handlade om att hjälpa en person att bli medveten om energin hen lägger på sin omgivning, svek, rädslor och hinder.Anslut till Stripe för att använda det här blocket på din webbplats.Logga in

Innehåll för prenumeranter

Lägg till innehåll som endast kommer att vara synligt för dina prenumeranter.

Dagen tankenötter som hen fick med sig.

Vilka negativa tankemönster hindrar mig att röra mig framåt? Vilka negativa och destruktiva beteendemönster ger jag efter för?

 Är mitt sinne fyllt av sådant jag ångrar och känner skuld över?

Vad kan jag tillåta mig själv att släppa taget om nu?

Hur kan jag röra mig framåt med en mer positiv syn på mig själv och mitt liv?

 Vad krävs för att jag ska ta mig över dessa begränsningar och hinder just nu?

 Är jag beredd att förlåta och gå vidare?

 Är jag villig att förlåta mig själv och sluta kritisera mig själv så hårt?

/ LR

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *