Ha tillit och behåll ditt lugn

Ibland tänker jag på att jag är ledsen över alla gånger jag försummat mig själv, med negativa tankar som hindrat min framfart. Kanske är jag mest ledsen över alla enkla ideer som jag bara viftade bort? Men! som spirituell vetare och älskare till världen. Finner jag ofta styrkan i mina egna resurser vilket gör att jag inte hamnar i en känsla allt för länge.

Jag konfronterar ofta mina motgångar och analyserar oftast mina rädslor och på så vis kan jag förhålla mig till livet på olika sätt. Till dig som ibland tappar tron på att det kommer bli bra.

Ha alltid hjärtat fyllt av drömmar och förhoppningar.

Ha tillit, behåll ditt lugn. Hur djupa dina ärr än är, av ett sårat förflutet. För när du minst anar det

kommer allt att stämma och livet kommer att ge dig det du behöver för att ta dig vidare.

Kom ihåg att du är huvudpersonen i ditt liv och  där med, den allra viktigaste och att du förtjänar det bästa i livet.

Kom ihåg att dina tankar ger styrka åt dina känslor och på så vis förvandlas de till verklighet.

Tänk på att det absolut bästa i livet behöver du inte kämpa dig till. Det kommer till dig ändå bara du värdesätter dig själv och tacksamt tillåter dig att ta emot det. När tiden är rätt sker mirakel!

Om det är svårt, börja då att praktisera passion i ditt liv. Minns också att människor kommer och går i ditt liv, precis så som även du kommer att göra i deras liv. En del kommer med möjligheter, insikter och uppvaknande. Andra kommer med hinder och prövningar. Fortfarande svårt att förstå? Kom ihåg att vi måste jobba varje dag med vår personliga utveckling och lycka.

 Jag ska så klart om du är intresserad lära dig hur du praktiserar passion i ditt liv. Kram 😉

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *