Håll ögonen på helheten så blir det bra.

Jag har suttit i samtal i dag. Alla är givande även fast en del människor är väldigt negativa. Jag reflekterar och lär mig. Presenterar min syn på saken om så önskas.

Det sista samtalet var kanske inte så positivt och jag har insett att för mycket negativt tänk gör människor sjuka, det skapar även fysiska besvär att bara rikta sina negativa förutfattade meningar till alla. Myndigheterna då? Men så är det, det finns dold makt och det är den myndigheterna har. Vi kan ta upphandlingar som ett exempel. Det är ett sätt att ha makt över aktörer. Jodå jag har varit med i 7 år och när det inte passar myndigheterna. Om man säger att saker måste förbättras och ger exempel på hur det kan förbättras får man lite fint tillbaka ”Det är vi som anvisar till er, har ni glömt det”

Dessa uttryck tycker jag är ett praktexempel på den makt som utövas av myndigheterna för att ha koll på aktörer. Därför är IOP bättre för där är båda parter jämbördiga.

Hur som…. det känns som jag struntar i myndigheterna. Jag har en ny idé om  ett arbetsmarknadskoncept. Jag har skapat mig bra kontakter så det känns som jag är på väg. Jag är tacksam för fina nya kontakter. Otroligt tacksam för det! Jag vågar lita på honom för han är seriös.

Jag har några projekt som måste komma i land först. Men dem är på god väg. Min inre röst viskar detta.

Håll ögonen på helheten. Lämna detaljerna till andra. Det är en erfarenhet som leder till framgång. Ha genuin oro för andra. Fortsättning följer ?

// Linda

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *