Jag är galen i dig- Euforisk känsla

Vad är 24 karat kärlek?

Jag känner mig lite romantisk. När jag stod i kön och skulle betala såg jag att det låg ett gäng pocketböcker där till utförsäljning. Lyfte på dem lite snabbt. ”Åh tänk om jag bara hade tid att läsa” Det händer bara när vi åker utomlands. Jag brukar oftast ligga i en solstol och läsa medan min sambo badar och busar i vattnet. Den där fördelen när man har överaktiva barn att de har en minst lika överaktiv pappa. Det är därför jag hinner vila upp mig på semestrarna.

I affären, låg boken: Den lilla bokhandeln runt hörnet. Bara namnet var så vackert. Ja det kanske är så jag kommer trivas med mitt liv i en liten bokhandel längs en kullerstensgata med några små caféer i gränden och med nygräddat bröd som slår i emot en när man strosar runt där. I en avlägsen tid, kommer detta liv att rymmas. När jag läser böcker som jag gillar väcker det många nya idéer, en lust och passion att våga något nytt även fast jag inte har någon aning om vad som är skrivet på nästa blad. Jag minns boken sista dansen på harvets moon.

Den läste jag för ca 24 år sedan när jag stod i en sorgeprocess och skulle bryta mig fri från ett förhållande med psykisk misshandel. Där jag mer var någons ägodel. Jag trodde just då att jag aldrig skulle förmå mig att bli fri. Att jag alltid skulle vara fången där med honom, resten av mitt liv och leva mitt liv för att göra honom nöjd. Samma sorg som Maggie( i boken) gick igenom gick även jag igenom och det gav mig kraft. att agera och fortsätta hela vägen.

Kraft att bryta mig fri från en miljö där jag inte blev stoppad genom manipulation och annat. Det var också så det skedde. Min frigörelse ledde kanske inte till ett bekymmerfritt liv, men ett liv i frihet med romantik, kärlek och det vardagliga som hör till. Jag byggde sakta upp mitt liv igen och träffade kärleken på vägen hem från stan en frostig vinternatt under stjärnorna. Vi människor behöver inkludera helheten i allt vi gör för att kunna vara här och nu.

Avsaknaden av att vissa pusselbitar saknas blir enormt smärtsamt att bära. Vi kan inte köpa tillfälligheter där lyckan varar en liten stund. Det kommer aldrig göra oss lyckliga och inte heller nöjda. Vi kan inte dränka oss i massa arbete och inbilla oss att det är så här vi kan ha det hela livet. Vi kan inte leva med en person som vi inte känner någon attraktion till och som bryter ner oss. Vi behöver lära oss att skilja på band, beroende och det som faktiskt ger oss energi till livet och får oss att utvecklas i vår egen riktning.

När du möter äkta kärlek.

När du hittar någon som kan få dig att skratta. . Le. . Växa . . Känna Lust . . Vilja . . Längta efter . . Känna . . Gör dig arg men glad. En vild kärlek! En galen kärlek! Behåll det!
Äkta kärlek är vackert och sällsynt. Låt den inte bara passera. Det som är genuint gömmer sig inte bakom falska fasader. Det som är genuint gör dig magisk. Sann kärlek är inte täckt av lögner och den består i tider av förändring. Det som vi älskar är värt att ta hand om.24 karat kärlek vet hur man balanserar motgångar i livet.24 karat kärlek får dig inte att tvivla på dig själv. En bra partner, eller medveten älskare och en exceptionell person vet hur man är vårt centrum, vår aftonstjärna, den starkast lysande på natthimlen, som leder oss hem. 
Stanna här hos mig jag vill inte vara en evighet i från dig.

// LR

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *