Jag drömmer om att kunna gå ut.

När man är sjuk finns tid att bläddra bland foton. Man längtar och drömmer om att kunna träna igen. Köpte nya träningskläder som jag ska använda flitigt när jag blir frisk. Den första bilden på mig togs den 25 november. Som jag längtar efter att vara frisk. Det känns som det är många veckor bort. Min kropp har inte en enda muskel kvar känns det som. Min sambo frågade vad jag önskar mig och jag svarade. Några paket muskler. Jag har lite dille på att inte bara vara smal. Jag har tappat alla muskler efter 14 dagar i sängen utan någon mat. Min son har haft Corona och nu har han blivit kallad på brandmanstest. Han ska springa 5 kilometer med brandslang och utrustning på sig. Han sade att han testat att springa i full uppförsbacke på löpbandet igår och aldrig varit så slut i hela sitt liv. Coronan har satt sina spår. Jag vill verkligen inte att han ska springa, är rädd att han blir riktigt sjuk. Hans dröm som liten var att bli riddare eftersom jag alltid läste riddarböcker för honom. Han fick en bok: ”Hur man blir en riktig riddare” Den läste han grundligt, sedan pratade han med mig om hur han kunde bli en riddare på riktigt. Jag sade att nutidens riddare är brandmän.

Jag satt inne på mitt kontor en dag när en brandman knackade på han ville kolla ventilationen i mitt rum. Han var väldigt trevlig och pratade massor med mig. Då frågade jag om hur man blev en brandman. Han sade: ”Med en sådan söt och trevlig mamma tvivlar jag inte ett dugg på att du har en bra pojke. Här ska du få ett nummer och hälsa från mig” Det var på den vägen det är. Mamma fixar allt ? Min sambo ville ha hjälp med sitt cv. Jag gjorde ett väldigt snyggt cv åt honom som resulterade i två intervjuer. Ska försöka orka ha lite ork så ska jag förbereda honom inför den andra intervjun. Som min sambo brukar säga. ”Morsan fixar allt”

Jag tänkte på det. Om jag inte haft några barn , man skulle ju kunna pyssla med allt. Man skulle vara tidsmiljonär, men vad skulle man göra med sitt liv?

// LR

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *