Livets stigar har skapat Nya Positiva Framsteg med Orka och Funka

Året går mot sitt slut och jag känner mig relativt nöjd med det. Trots att jag själv inte direkt kunde komma på något som jag hade gjort bra. Jag påmindes när jag bläddrade i min planerings kalender. Allt det där som jag bara hade som en önskan och faktiskt skissade ner att det faktiskt löste sig och blev så. Jag kan knappast påstå att det var tankens kraft utan mer mitt ihärdiga arbete att ta mig framåt. Jag har en del män omkring mig som tycker att jag gör fantastiskt arbete och att jag är en enorm inspiration. Jag undrar så klart vad deras baktanke är. Kanske ingen, det kanske bara är så?

Jag funderar nu fram och tillbaka hur jag ska göra med det jag hittills har skrivit. Webbutvecklaren tyckte inte om idén på att jag skulle radera min sida. Jag funderar vidare en stund till.

Jag funderar över våra ekonomiska ben att stå på och inser att dom är fyra. Jag hörde någonstans i svunnen tid att tre ben är bra. Fyra måste då vara ännu bättre.

Jag har kämpat så länge och hela min verksamhet bygger på dom stigar jag själv har vandrat. Livskunskap och ett konstverk varsamt i hop pusslat. Tänk att livets stormar och mest kaotiska ögonblick och stunder kan åstadkomma något bra. Något vackert och genuint inte bara för mig själv utan för andra. Jag tänkte på det när jag gick i snön och den knarrade så där kallt under fötterna. Jag söker ingen upprättelse från någon hur orättvist någonting än är. Jag känner bara en oerhörd vilja att hjälpa andra genom de kraftfulla verktyg jag har skapat för att fungera och förändra. Jag blandar in olika metoder och det har gett mig fina referenser. Utmaningen nu är att orka fortsätta. Alltså en produkt eller produkter säljer inte sig självt. Vi har ett stort arbete med att nå ut. Fokus ska så klart ligga på det. Jag vet också att det finns människor som försöker sätta krokben som måste slå sig ännu hårdare på bröstet och visa upp sina segrar. Gör det ni jag vet vilka korrupta människor ni är och tyvärr så ser jag inte sådana människor som särskilt storslagna, utan som väldigt små och som skulle blåsa omkull utan det skyddande korrupta nätverket. Men tja är man psykopat och narcissist så lider man ju brist på dom förmågorna att förstå det. Man är lite IQ fiskmås året om.

// LR

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *