Kärleksbrev från svunna tider.

Saker som en gång var är inte detsamma. Jag kunde besöka mamma och pappa för några år sedan. Sitta med öppet fönster och dörr. Känna vinden fläkta i håret ,samtidigt som jag gick igenom min barndom. Min barndom är förvarad i en fin kista. Det är foton, halsband, listor på killar jag var så där smått förtjust i. Min första LP skiva med Roxette och Big love, brev ,texter och torkade ros buketter. Det är en alldeles särskild känsla att öppna den kistan. När jag satt där den, senaste gången var känslan så märklig mot förut. Vinden drog tag i ett vindspel som gav i från sig ett vackert klingande ljud. Skillnaden nu, var att tiden hade stannat. Det fanns inget liv ,ingen rörelse. Bara minnen. Husets trötta suckande och knarrande ,vittnade om tidens gång. Humlorna och flugorna surrade fortfarande. Det var en sådan märkbar skillnad. Mamma som alltid stökat i köket och pappas som byggt. Ingen hammare som slog över fjärran och svarade med ett eko tillbaka. Bara jag och vindspelet där jag satt. Det är just dom känslorna som får en att inse att tider förändras och människor man gillar försvinner ur tiden. Där satt jag med endast minnen kvar. Minne i form av brev och texter. Så…till det vackra brevet jag sparat och som inte är allt för gammalt.

Jag har alltid varit en obotlig romantiker och älskar vackra texter. Jag har mina kärleksbrev sparade. Trots att det är svunna tider. Wow! tänk att få ett kärleksbrev skrivet i rosdoftande bläck!! Brevet låg gömd i en dagbok, som jag skrev när jag var tonåring. Ett brev som jag minns särskilt väl. Jag tänkte många tysta tankar och hoppas att livet är bra med dig. Jag önskar dig så klart det bästa. Skrivet av den vackraste människa jag någonsin mött. Jag minns dig och jag upplevde dig. Du har en särskild plats i mitt hjärta, även fast det var så länge sedan nu. Här kommer din vackra text.

Du är så fin. Du är så vacker. Du går så bra ihop med mig. Ihop med dig så känner jag mig hel. Du och jag, vi är alltid vi. Blev kär vid första ögonkastet och har sedan dess velat vara insvept i ditt skimmer, din reflektion, ditt utseende. Du är så vacker och fin. Om jag bara kunde skulle jag se ut som dig. Om jag bara kunde skulle jag vara som dig. Jag hoppas jag duger för dig men än jag inte några protester jag hört. Då jag är ifrån dig, så ser jag dig överallt. Jag vill ha dig, jag vill ta med dig hem, jag vill att du är med mig överallt. Du och jag i mitt kök. Du och jag framför TVn. Du och jag i mitt sovrum. Det är så mysigt att vara med dig, ligga inslingrad med dig. Vara med dig i sängen, det sista jag ser när jag somnar och det första jag ser när jag vaknar. Du är min kärlek, mitt allt och det som gör min värld trygg och komplett. Det är du och jag. Du min kära fina…

/ Från någon som känner mig

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *