Som hjälpare vill jag…

Detta kort togs när jag skulle visa hur en magisk prinsessa ser ut.. Min brors barn tycker att deras faster är jättemagisk. Hon har ju magiska sagolika kort som hjälper henne att tolka människors situationer.

Jag blir verkligen berörd av alla samtal som jag har med olika människor. Jag känner att jag så gärna vill göra mer. Jag vill så klart hjälpa dig att bli stark. Jag försöker göra det genom att  förmedla det som stärker och ger trygghet till dem jag samtalar med. Jag önskar att du accepterade dig själv och älskade dig själv mer. Att du lyssnade mer på dig själv och litade på det som du själv säger och även det andra bra människor säger till dig som vill dig väl utan baktankar. För att hitta ditt inre lugn och trygghet. Jag önskar att du kunde sålla bort den där rösten av tacksamhetsskuld, eller skuldkänslor som övertalar dig att du har fel och borde anstränga dig mer för att lura dig att hålla fast vid något som bara trasar sönder dig. Jag vill i stället att du sätter dig ner och funderar över situationen och ser allt du redan har gjort och hur mycket denna människa utsätter dig för mentalt och psykiskt. Kanske till och med fysiskt. så att du får en klarhet över din situation. Jag vet. Det är ett tufft resonemang och sorgliga sanningar som kan komma upp till ytan. Jag säger det här för att jag vill hjälpa dig att hitta din inre styrka genom stöttning och vägledning. Jag vill väcka dig, att se samband, mönster och kopplingar. Det är när vi får klarhet och stöttning i det som är sant för oss själva. Det är oftast då man förstår situationen och sin egen process. Det är hjälpsamt för att kunna  ta ett  beslut. Sedan behövs stöd och livlinor på vägen när processer är påbörjade. Syftet och meningen med livet är inte att skaffa den perfekta familjen utan syftet är att hitta oss själva och arbeta succesivt med våra sårbarheter så att vi växer som människor. Vi människor utsätts hela livet för olika prövningar. Detta för att vi ska få kontakt med vårt inre möte i oss själva och med omvärlden. Allt som sker i livet med möten, trauman och lycka är pusselbitar tillhörande vår resa och nycklarna i vårt växande.

Jag vill att du ska veta att vi är många som går igenom samma känsla, samma hopplöshet men med olika problem. Livet är utmanande och tufft många gånger. Stanna inte, ge inte upp kämpa och gå mot dina mål för att du ska må bra och vara tillfreds med ditt liv. Om du fortsätter att kämpa så kommer du möta människor som kan vara en del av din resa ett tag och hjälpa dig en bit på vägen mot dina mål. Syftet med livet är högre än de svårigheter vi utsätts för. Ta hjälp av människor som vill dig väl. Du har allt att vinna på det.

// LR

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *