Vi är så kreativa och bra saker skapas.

Jag är en människa som har en massa idéer för att göra världen lite bättre för andra. Det är mitt kall i livet. Just det där när man själv har kraschat som människa och där man på, tillbaka vägen få massor med insikter och kunskaper om världen och livet. Inspiration när den är som bäst. Jag vet att benämningen inspiration är ett väl använt ord och på ren svenska tror jag att det egentligen handlar om att ta bra idéer av andra för att tillsätta något eget.

BIG NO på det! Jag behöver inte sno något från andra. Min kompetens ligger i allt det jag lärt mig genom åren och att omsätta det i ett lärande där människor med annat sätt att lära och tänka kan ta till sig informationen. Jag älskar att skapa och finner min inspiration i skogen på mina promenader. Precis som Staffan. Oh ja! han är helt makalös! Och vi…. han och jag tillsammans är fina par ryttare då jag har idéerna för en bra produkt ,material eller verktyg. Jag ser och vet syftet. Hur processer och led behöver följas. Han är magikern som sätter färgen, formen och allt det där som bli levande. Han är kreatör och får allt så rätt och lägligt att falla på plats. Han skapar mästerverk!

Här kommer beskrivning till MEFL.

Vår e kurs Mindset Emotion For Life <3 är indelad i 7 olika korta delar som alla handlar om enkel personlig utveckling. Här få användaren steg för steg lära sig olika begrepp som är viktiga för att förstå sig själv och sin egen utveckling. Som exempelvis självkännedom och hur det påverkar oss och sätts in i sammanhang.


Varje del innehåller korta videofilmer som förtydligar och förklarar informationen. På så vis blir den enklare att förstå. I varje del ingår en eller flera övningar så att du kan testa och få det begriplig för dig själv. Vad just du behöver och hur du fungerar. Efter denna kurs har du fått en tydligare överblick i hur du fungerar. En struktur i hur du kan lösa en del praktiska saker i livet som är kopplade till att känna sig själv, känslor och sina behov. Att sätta upp mål ,delmål och rensa bort det som stressar och får dig att må dåligt är också några delar i den här kursen.
Vi hjälper människor som behöver tydlighet att Orka livetssituationer och Funka i samhället

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *