Lycka är att känna sig fri och oberoende.

Att vara fri och kanske med med någon?
Jag känner mig älskad och fri. Något i livet som jag värdesätter väldigt mycket. Ska man kunna hjälpa andra så behöver man först ha hjälpt sig själv. Det ligger något verkligt i det 😊
Att beundras för sitt sanna jag är faktiskt en väldigt fin komplimang och inget jag förut har tänkt på. Vem vill inte målas upp som en vacker hjältinna med autentisk styrka som trots varje strid i livet alltid prövats, går segrande ur varje strid.

Attt vara sann.
Att vara en sann person kan nästan kännas som en omöjlighet i dagens hårda värld. Att vara autentisk och sann är ett hårt jobb. Just för att vi skapar våra egna liv och den verklighet vi vill ha. Jag vill inte prata om någon attraktionslag utan mer om att vi alla är födda till denna jord med en egen vision av världen. Vi ges något vackert som kallas för livet och våra samlade erfarenheter skapar vår identitet.
Det är absolut inte lätt eftersom egot och alla dessa ansikten som speglas bakom varje roll.

Det kan få oss osäkra och obalanserade och jag tänkte på ett citat, som jag läste för länge sedan av någon. “Jaget är inget man hittar utan något man skapar”
Det ligger oerhörd tyngd i den sanningen

Att vara fri och känslan lycka
Att vara fri och vara älskad för den man är innehåller en ofantlig mängd kärlek. Den känslan påminner om solsken, att springa barfota i gräset och känna doften av blommor och där du kan höra havet och vågornas kluckande mot stenarna när de blåser in mot land.

Frihetskänsla och att kunna vara det tillsammans med någon utan att känna dig hindrad och begränsad. Det är känslan som att se solen stiga i öst och andas frisk luft, eller att betrakta tidiga höst mornar medan dimman ännu ligger som en slöja över landskapet. Och du vet att du är fri att göra precis vad du vill och umgås med vem du vill när du vill.

Att vara fri är den mest äkta känslan vi kan uppleva.
Den känslan får oss att känna oss lyckliga. Jag brukar annars säga att lycka är väldigt kortvarig.
Men om du får vara fri som människa med egna åsikter, med egna önskemål och att få umgås med den du vill. Då förstår du hur känslan lycka känns och den är äkta och inte kortvarig utan ihållande och återkommande på ett naturligt sätt där och när du behöver det.

Så skapas din sinnesstämning och du kommer känna glädje.

Att känna detta är att kunna skapa solsken i sinnet och hjärtat. Du kommer varje morgon, aldrig mer att tvivla på dig själv och ditt värde. Att vara fri med någon gör oss vackra och det gör oss resistenta mot sårbara situationer. Vi ska inte leva i förslavade förhållanden där vi förnekar våra situationer och intalar oss att vi lever under sunda omständigheter.
Så du som vill frigöra dig från destruktiva situationer. Res på dig, sätt upp mål och tro på dig! Och även om du kommit till denna insikt om att förändra dina situationer så behöver du bära med dig:
att livet går upp och ner.

Vi kommer möta människor som tycker att vi ska leva och göra som dem, som inte tänker så mycket utan mer förhåller sig till den verklighet dom ser eller vill ha. Eller att någon får dig att känna dig osäker.
Det är tankar som finns för att göra dig osäker, men du behöver bara veta vad du innerst inne vill.
Och ta dig i den riktlinje ditt hjärta pekar och följa dessa stigar. När du tvivlar behöver du påminnas om dina innersta önskningar och att du endast har detta liv just nu på dig att uppfylla dem.
Att köpa känslan lycka är inget som går att bevara över tid. Den känslan skapas när du är fri med dom du önskar. När DU är ditt sanna jag och din autentiska styrka. Det kommer göra dig vacker och du kommer också känna dig vacker, nöjd och helt fantastisk!
Text : Linda Rosen

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *