SUMMERING AV ÅRET 2021 Del. 1

Denna text är ursprungligen från mina två senaste Instagram inlägg och som ni kan hitta på @hallowpixie1996

Jag tyckte det var bäst att göra detta nu istället för imorgon då hela nätet (med största sannolikhet) kommer vara överbelastat ???

Sååå… 2021 har till största delen varit ett riktigt jävla skit år! Först har vi Corona skiten som fortsätter att härja och skördar liv, påhejad av konspiratoriska anti-vaxxare, högerextrema idioter, korrupta och populistiska politiker och sist men inte minst (omanliga) & kontrollerande killar/män som hatar tjejer/kvinnor ????

Sen har vi problemet med killars/mäns våld mot tjejer/kvinnor (som extremt ofta är/har varit dödligt!! ???).. Och Försäkringskassan som jag varken har lust eller energi för att fördjupa mig i ? bli hellre medlem i Försäkringskassanupproret på Facebook och läs själv(a) om vad FK håller på med!!

Sen har vi en sen länge pågående katastrofalt enorm välfärdskris där bland annat ägare till friskolor haft nästintill obehindrad och obegränsad tillgång till våra skattepengar.. Och slutligen har vi hela vården som går eller snarare krälar sig fram på knäna genom krossat glas.. Se gärna @sthlmsjukvardsupprop för mer info, för jag blir för arg för att kunna fördjupa mig i ämnet just nu.

Det finns m.a.o en hel del som jag är förbannad och less över/på ???? och nu blev jag för upprörd för att fortsätta skriva så resten tar jag imorgon ?? men ah! jag hoppas verkligen att 2022 iaf blir något bättre än 2021 ???

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *