Att förstå varför saker och ting sker i livet, är en viktig resurs lik väl som att veta hur man hittar sin energi igen.

Det här med att återhämta sig från utmattning och depressioner är en balansgång. Jag har förstått att det här med resurser och inre dialoger är väldigt viktigt för att hålla sig kvar när jorden under oss skälver. Jag måste ändå erkänna att jag aldrig varit rädd för att möta svåra situationer. Jag har nog mer förlikat mig med tanken att det är så det är och utifrån det organiserat upp det som är nödvändigt. Kanske är det mer en vana att konfrontera och handskas med svåra situationer som oväntat knackat på min dörr?

Något som jag är ganska övertygad om är, att det som sker i livet är menat, oavsett om det är bra eller dåligt. Det gäller bara att ha resurserna, hitta kraft och energi. Det som gör att man fortsätter att må bra när det blåser upp till storm. Jag har sagt det förr. Utmattning kan man vara i under en lång period. Det är när en sorg uppstår i en utmattning, det är då det övergår till en depression. Många gånger kan sorgen utlösas om man förlorar en viktig person. Det behöver inte vara att någon dör ifrån oss. Nej, det kan handla om att bli lämnad eller avvisad. Jag hittade en text på internet en gång som jag tycker är så vacker och jag tänker ofta på den. Allrahelst när jag möter nya människor som kanske finns för en tid och ger avtryck. Här kommer texten.

En vacker text och påminnelse som någon skrev en gång i tiden.

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet.

När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall förhålla dig till denna person.

När någon kommer in i ditt liv, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommit för att hjälpa dig genom en svårighet, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt.

Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de!

De är för att du behöver dem, de har kommit för en orsak. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på en till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att ert förhållande tar slut. Ibland dör de, andra gånger lämnar de dig.

Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut.

Det som är viktigt att förstå, är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare.

Några människor kommer in i ditt liv för en period, för att det är din tur att dela med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le!

Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det! Det är äkta! Men bara för en period.

Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *