Det är inne med att, gå runt och vara tacksam. Man ska vara tacksam så klart.

Lite mer än halva året har gått. Jag börjar få mer och mer klarhet i att jag har kastat bort mycket av min tid på någon som inte förtjänar min tid. Jag har under de senaste dagarna kört en helt annan strategi. Att eliminera allt övertänkande och bara agera lättsamt och impulsivt. De senaste dagarna har jag valt efter mina impulser och känslor och omfamnat de äventyr och möjligheter livet bjudit på. Det är slut på att mina rädslor ska styra mina steg för att ta mig framåt. Jag är duktig på att klara mig själv. För det har livet bevisat för mig… rätt ofta. Somliga klarar ingenting utan andra. Jag är väl den som klarar mig fint utan andras hjälp. Livet är vad jag väljer att göra av det.

Jag har varit vid vattnet och har ägnat mig åt att paddla kanot med någon som betyder mycket för mig. Vi har pratat om att åka dressin och besöka Njupeskär. Jag ser fram emot det. Har inte gjort det förut. Nu äntligen har jag börjat komma till ro och uppskatta tiden med min sambo. Det har varit så otroligt stressigt innan. Jag har verkligen inte haft tid att varva ner. Men när jag varvar ner så känner jag en otrolig tacksamhet över att ha honom. Även fast jag kan vara lite irriterad på honom ibland för jag kan ibland uppleva att jag blir hindrad och när jag blir hindrad hinner jag inte med.

Men jag är lyckligt lottad som har denna fantastiska fina människa vid min sida. Äkta kärlek, genuin och helt makalös fantastiskt. Dom orden får sammanfatta dagens tacksamhet.

Ja det är faktiskt så även fast jag är lite anti över allt otroligt supersnällt och supertacksamt. Det har mer blivit en modern levnadsregel som alla ska uppfylla för att vara den moderna människan. Supersnäll, balanserad, pedagogisk, genuint glad som håller på med yoga och mindfulness. Hur vida någon är det på riktigt, verkar kvitta. Bara ytan av det finns. Jag ogillar det som är oäkta. Jag har en tacksamhetsbok som jag började skriva i 2012. Den fick jag av en väninna. Jag har samlat 300 tacksamheter i den. Den fungerar som ett verktyg för mig där jag fokuserar på allt bra som jag har och att jag ska stanna där i tankarna. Även om det bara är det lilla för somliga som aldrig blir nöjda. Dagens insikt. Jag är himla rik. Rik på kärlek, frihet, vänner, närhet, barn och sådant som gör att livet har ett innehåll och en mening.

Tacksam för det!

/ LR

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *