En nya era börjar

Det sägs att mänskligheten existens utvecklas och förfinas med tiden, varför nyupptäckta planeter är symtom på nya förmågor som vaknat hos vår art – eller om inte vaknat, så i alla fall fått en märkbarare betydelse i kulturen och det individuella livet.

Mycket händer i världen och nya ordningar är på väg in. Vi lämnar fiskarnas tidsålder och går in i Vattumannens tidsålder. Varje astrologiskt djur har en härskarplanet. Vattumannens härskarplanet är Uranus. Men först behöver du veta sambandet mellan planeterna och tidsåldern. Enligt astrologerna innehåller tidsåldrarna olika långa cykler. Det finns 12 astrologiska åldrar, som motsvarar våra stjärntecken. Dessa tidsåldrar baseras på jordens processrotationer.

”vilket är en gradvis förskjutning i riktningen av Jordens rotationsaxel där Jorden har en ”svängande” rörelse framkallad av tyngdkraften.  De vanligaste uppskattade tiderna för en tidsålders längd är 2 000, 2 155 eller 2,160 år. Astrologiska åldrar är tidsperioder som ger parallella stora förändringar i utvecklingen av Jordens invånare, särskilt när det gäller kultur, samhälle och politik. För varje tidsålder har mänskligheten fått nya insikter. Före Vattumannens tidsålder är Fiskarnas tidsålder då Jorden rör sig i retrograd rörelse” Källa:http://rainbowwarriorsoul.blogspot.com/2020/07/vattumannens-tidsalder-har-den-borjat.html

Vattumannen står för kunskapen om det allra innersta av tillvaron. De gömda reglerna och de osynliga sambanden. Förstår och ser han mycket tydligt. Här blir insikten verklig och tydlig

Uranus är en positiv planet, som står för extas, andlig njutning, ögonblick av insikten. En uppenbar insikt- att inte bara veta, utan inse, är Uranus kännetecken. Att få grepp om och se klart och adekvat. Insikt, klarhet. Känslan av att verkligen begripa hur det ligger till. När man får en insikt och kan se klart handlar det om historikers sätt att berätta sina upplevelser på. Uranus symboliserar livets essens. När vattumannens tidsålder  träder in är det dags för mänskligheten att inte bara förstå principen utan även logiken. En sanning bortom all fakta som behöver upplevas inte bara genom ögat och talets essens utan också genom känslan av hur det faktiskt är. Nya förordningar har vi kunnat se nu de senaste åren. Förstår du kopplingen på hur vi styrs av sådant vi inte har någon aning om?

// LR

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *