Gott slut och gott nytt 2023

Då går året mot sitt slut och vi funderar över vad vi ska skriva om 2022? Tänk förra året 2021 stod vi med samma funderingar och hopp om ett bättre år 2022.

Vi stod med en önskelista om att få lite flyt, slippa massa av jobbiga utmaningar och mer kärlek i livet. När vi säger kärlek menar vi nog äkta människor som har lagt sin prestige åt sidan, men ändå har en strävan.

 År 2022 var alltmer en briljant, men ändå ett år där vi lärde oss massor.

 Utmaningarna som vi önskade skulle lysa med sin frånvaro och radades upp. Vi svor en liten stund och undrade när de skulle lämna oss i fred? Nå väl det är ändå en triggers som sätter i gång både mod och djärvhet.

Det är i motvind en drake stiger och det var också så det blev ledorden till succén är större än motståndet. Människor som går igenom riktiga utmaningar, som inte blir serverade på ett silverfat är också dem som får de riktiga kompassen att navigera till världen och situationerna. Vi utvecklas av våra erfarenheter.

Tacksamhet.

Istället för att haka upp oss på misslyckanden, varför folk gjorde och valde på ett visst sätt fick vi ta ilskan och sorgen. Genomlida det svåra för att sedan grundligt granska det tysta mellan raderna. Där vi fann acceptansen.

 Det finns en enorm kärlek i dessa handlingar som ödet ger. Vi får på så vis mer kunskap om oss själva och de situationer som vi kände inte blev så bra. Vi lär oss ta ansvar och det är en av de vackraste egenskaperna som kan ges till mänskligheten.

 Trots svåra utmaningar och bortblåst hopp, ledde det till en färdig plattform, en färdig bok som släpps nu i februari och många fina idéer som ska ta form 2023. Vi lärde oss: Att önska oss ett smärtfritt år fri från lidelse och dåligt bemötande kommer bara göra oss besvikna.

 Det kanske är bättre att önska oss ett hårt år med motgångar och  hjälp att tackla situationerna när de radas upp? för att mot slutet av året se på det med stolthet att vi genomled och bemästrade svåra omständigheter och lärde oss massor på vägen.

Med det sagt så behöver vi påminna oss om att livet är tufft ganska ofta, men det finns lösningar. Människor som ger oss kärlek och som bryr oss om oss genuint utan att räkna med att få något i gengäld är värdefulla diamanter i våra liv och något vi ska vara rädda om. De som ser oss och som ger av sin villkorslösa kärlek ska helt klart prioriteras och få mer tid i våra liv. Inte bara ses när vi har det svårt utan också uppskattas och prioriteras när livet ger oss flyt och glädje.

År 2022 lärde oss att egenskaperna tålamod, mod djärvhet och självkärlek var de viktigaste att påminnas om när hoppet kändes långt borta. Dessa ord banade vägen för att fortsätta framåt. Vilka egenskaper som behövs 2023 vet vi ännu inte men vi hoppas på att det blir bra.

Gott Slut och Gott nytt 2023!

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *