Det är tillåtet att tycka att man är lite unik.

Jag är glad så klart och jag har haft några som ringt upp mig och tyckt att Orka och Funkas Nya Positiva Framsteg är en idé som är intressant. Vanligtvis inom socialt företagande stöter man på hunddagis, secondhand, bokförlag, återbruka och annat. De är ganska utslitna idéer, men ack så bra dom är för människor. Men ändå! jag vill göra något unikt som skulle göra en märkbar skillnad för människor på ett annat sätt. Jag vet det är lite fult att tala om att man vet sitt marknadsvärde. och medan jag berättar det här ler han mot mig med beundran.

Allt det jag gör kommer ifrån erfarenheter och direkt från hjärtat. Från alla kantstötta situationer där jag alltid reser mig. Han lyssnar intensivt på mig och säger: “Vad har man att vara stolt över när man måste använda sig av andra för att inbilla sig att man gör något för andra? Det är att få ett kvitto på att vara urusel och helt inkompetent.

Det kanske finns en sanning i det han säger? Han menar att jag bär en vacker styrka inom mig, att jag är någon som kan hantera verkligheten för vad den är. Våra jobbiga resor ger oss tid för reflektion och för det mesta hittar vi nog dolda sanningar i dessa reflektioner. Svaga människor är inte lyckliga, de har bara målat upp en verklighet som egentligen är skör som en såpbubbla .Undvikandet av att bli besviken och avvisad gör att fasaden vilken dag som helst kan rasa. När den dagen kommer inser man nog att hur obekvämt sanningarna är då, går det inte att fly från det som faktiskt händer och är menat.

Denna kloka man lärde mig något.

Att lära oss att förstå att man inte bör lägga tid på någon som vägrar se sin egen del i det hela, att inte bry sig om människor som inte visar att man är någon. Och framför allt ge din kärlek och dig själv till någon som uppskattar det och visar det. En dag kommer denna person att inse att inga pengar och resor i världen kan ersätta det hen söker. Den personen kommer ha en riktigt stor ryggsäck med ångest att bära resten av sitt liv och det är bättre att påbörja förändringar i tid, än att inse att livet aldrig blev bra.. Att aldrig leva för sig själv och sina drömmar är psykiskt nedbrytande. Att leva i ett mentalt fängelse är att avvecklas och succesivt utveckla depressioner.

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *