Man är glad när man är nöjd.

Jag kan ibland känna att jag sätter mig själv åt sidan lite för mycket, just för att lyfta fram andra.

Min väninna påminde mig om att jag är hens stora idol. O ja dessa ord väger tungt. Hen är högt uppsatt chef och brukar hänvisa till mig som ett av de goda exemplen på att vara mångsysslare som alltid tar mig framåt i stormar och orkaner.

Det var väldigt snällt sagt. Det är faktiskt så att jag sökte pengar till plattformen som en annan samarbetspart var mycket imponerad över. Jag fick igenom pengarna. Ja du fattar det är något att vara glad över. Min samarbetspart där vi tillsammans kan erbjuda helt andra sätt att söka arbete och skaffa sig referenser på sa att hen alltid försökt finna en lösning. Hen och jag sitter lite i samma båt, med samma viljor att förändra och göra det bra för andra. Mina samtal med deltagare färgar mitt sinne av tankar.

Jag ser hur svårt dom har det. Dom har motivation i början, men regelverken hindrar dem och i stället skapas oro, fler problem och grubblerier som leder till psykisk ohälsa och att man väljer att ställa sig utanför systemet.

Men i alla fall jag /vi är väldigt tacksamma över att vi fick igenom ansökan 😊

Jag är så klart inte bara nöjd över det, utan jag gör väldigt mycket och är nöjd över att mitt arbete ger resultat. Ja men wow man gillar idén om plattformen.

Har du hört barnsången med Anders och Putte? Man är glad när man är nöjd.

Jag har gått och nynnat lite på den idag. Sådant jag gör när jag är glad. Jag har kommit av mig att jag saknar någon. Sedan lade hen upp en bild på sig där hen ska springa. Jag blev påmind och det gör mig lite sorgsen.

Jag lär sluta, min data laddare är så varm att jag kan steka ägg på den.

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *