Mina autentiska värden.

Insikter

Berättade jag det? Att jag lämnades som 3- åring efter två stora svek och min mamma valde att lämna mig och aldrig mer komma tillbaka? Jag fick bo på ett barnhem i ett år innan livet gav mig en ny chans och människor som ville ha mig. Med det sagt. Jag vet hur det är när livet mest smärtsamma upplevelser prövar oss i hur mycket smärta, pina och plågor vi kan uthärda.

Jag har alltid varit duktig på att skapa värden och resultat för andra människor i mitt arbete. Jag har ändå sett att det saknas ett tänk och en touch av någonting helt annat än vad som i dag finns. 2010 kom jag till en insikt, men det var ändå för svårt att packettera det då och samhället och tiden behöver vara i någon form av samklang för att det ska vara möjligt.

Bakgrund

 I dag är det möjligt och det är därför jag startat resan med Nya Positiva Framsteg. Jag kan inte påstå att en enda tanke eller händelse sparkat igång mina idéer. Jag har alltid haft en inre visdom och ideér om vad jag behöver utveckla och skapa. Inte bara för mig själv, utan jag vet att jag har något viktigt att förmedla till den som behöver.

Kanske är det mitt mod att alltid få stå ensam kvar och kämpa för mina drömmar när andra bara sviker och raserar min tillvaro. Dom som bara låtsades att stå vid min sida för sin egen vinning om att sno mina idéer för att göda galningar. Att jag på någotvis vandrat själv genom dessa eror för att övervinna både smärta, förluster och ensamhet. Det krossade mig för stunden.

Autentisk styrka.

Men! det om något är något mycket mer autentiskt och vackert än inbillad låtsas lycka med irrationella tankar och måsten om att bli avgudad. Och i slutändan så lyckades jag erövra och återta det som en gång var jag. Jag åstadkom någon sorts självförverkligande mitt i allt mörker. Drivkraft, tro och entusiasm! Just dessa ledord skapar självutveckling och det öppnar nog dörrar till den exceptionella dimensionen… mod. Jag ser och kämpar hellre för autentiska värden, än att bygger upp låtsas världar med fångenskap och bojor.

Några sanningens ord.

 Utan mina lärdomar av svårigheterna, hade jag aldrig fått chansen att lära känna mig själv och hantera svårigheterna bättre. Jag vågar vidga mina vyer och det är det som skiljer mig från rädda människor som är instängda, begränsade och beroende i och av sina komfort zoner och andra människor som måste rädda dem.

Livet har lärt mig motståndskraft medan du som tror att du som utger dig för att förändra världen. Fortfarande står kvar  outvecklad och osjälvständig och rädd för att möta världen. Jag har lärt mig konsten att besegra stora svårigheter. Varje stordåd börjar med små handlingar oavsett om starten är kostsam. Jag blev ganska duktig på att balansera motgångar och svårigheter, men jag har alltid varit övertygad om att mina mål har haft ett större värde, inte bara för mig själv, även för världen i stort. Det är det som banar väg för min uthållighet. Jag menar det som skiljer sanna människor mot upplåsta fuskare som tror sig uträtta stordåd och titulera sig som den som förändrar världen.

// Linda  

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *