När du har tillit och förstår livet blir du resursstark.

Denna text handlar om attt förstå livet och om vi gör det kommer vi kunna finna en acceptans. När vi tar in kunskap är det ofta genom böcker

Bild från Google. Det är helt okej att inspireras av mina texter men att kopiera dem och utge sig som författare är något man inte gör. Tack för att du respekterar det.

På min promenad i min ensamhet fick jag till mig orden, tidens illusion och tidens väv.
Och egentligen förstod jag ingenting alls av dessa tankar, mer än att mina tankar ofta är på livet och döden. Oh ja! jag vet att jag kanske har ältat döden ett tag nu. Men jag har förstått att varje jobbig process har sin inverkan på oss och leder till något mycket större.

Livet, helhet och tillit till att det blir bra.


Jag har förstått verklighetens uppbyggnad och det är så jag lär mina barn och dem som har betydelse för mig i världen, att vara resursstarka. Våra lärdomar i livet kräver en högre mognadsnivå. Jag lär mina barn, intuition, det som inte kan ses utan endast anas, det dolda.

Sådant jag förmedlar till mina barn och de som är viktiga för mig.

Jag vill så gärna ge dem tankar, förståelse, observationer och en nyfikenhet på hur allt hänger ihop.

Kunskapen om livet är subtil. Och om du lär dig läsa mellan raderna och tyda tystanden i det som aldrig sades så kommer du förstå saker som framtiden ännu inte har avslöjat. Hur hårt livet än har varit mot dig så kommer du förstå att hemligheter avslöjas och rättvisa kommer skipas.
Om du tar dig framåt och har tillit till dig själv och agerar klokt. Om du lär dig att integrera och förstå detta tempel av kunskap så förstår du. Att kunskap, visdom, intuition och mottaglighet. Att det är det som kommer vägleda dig i rätt riktning i livet. och kom ihåg att känslorna inte får komma i vägen.
För när du lär dig förstå orsaker och konsekvenser av dem då gör inte känslorna lika ont. Men allt detta med känslor är en av det största utmaningarna vi får.

Tydlighet.


Och om jag aldrig visat min tydlighet så behöver jag göra det och jag ska göra det nu.

Jag tror på dig och jag vet att med din kreativitet, din envishet och kunskap kan åstadkomma underverk, ja du skulle kunna skapa en helt ny värld om det krävdes. Jag vet att du har förmågorna att skapa dig stabila grunder igen om något skulle rasera din värld.

Jag tror på dig och du har min tillit till det. Jag är helt säker på att du klarar av svårigheter som kommer komma till dig och minns att livet inte ger oss mer än vad vi klarar av. Och framför allt minns det här. Inga svårigheter kommer till oss utan att ha ett gott syfte med sig på ett eller annat vis. Om det är nu eller senare i livet.

Här nedan kommer musik från Вальс Дождя

På någotvis gillar jag den.


// Linda R

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *