När vi mår dåligt söker vi oftast svar på att det kommer komma en lösning och att jobbiga situationer har ett slut.

Min meditation-Jag tränar mig på keltiskt kors

 Lite som att meditera. Jag har gjort en läggning åt en kille. Både i att han valt kort själv och jag har känt in energierna runt honom. Jag tycker det är roligt att fler män/ killar börjar intressera sig för att använda tarot som en vägledning. Det kanske inte är så konstigt? När vi är oroliga söker vi oftast svar på att det kommer bli bra. En sorts bekräftelse och vägledning i hur vi ska göra och tänka och att dåliga situationer tar slut.

Dåtid, Nutid, Nära framtid, Din omgivning, Dina bästa förutsättningar och utgång

Dåtiden är 2 i svärd. 2 or står ofta för dualitet. Svärd står oftast för val konflikter, sorg, motgångar, störda känslor. Förmåga att förstå. Tankar, Idéer

Nutid- Page i svärd står för att något är under granskning. Det kan vara en verksamhet. Eller att ens ekonomi är under granskning. Kortet i sig betyder övervakning, inspektion. Spioneri och hemlig polis. Det handlar om en opålitlig person som kommer att svika dig.

Nära framtid- Ess i mynt. Ess= 0 Allting börjar och allting kan hända

Mynt står för det materiella, ägodelar, pengar och för det praktiska. Ess står för nya början.

Din omgivning- Döden står för omfattande förändringar. Att du avslutar relationer som inte ger dig något och något nytt kanske är på väg in

Dina bästa förutsättningar-8 i stavar kan handla om förväntningar. Det sker snabbt och till din fördel. Kortet kan också stå för beundrare, kärleksaffär, chattande och snabba meddelanden. Meddelanden över avstånd.

Ess i bägare står för en ny relation, lycka, överflöd, intimitet. Snart träffar du en person som du känner dig attraherad av. Ni tycker om varandra och chanser är stor att ni inleder en varaktig relation

DÅTID- 2 i svärd

Korten tolkar situationen: det har varit konflikter och motgångar i din relation. Du har insett att du inte längre vill något mer. Du behöver balans i ditt liv och behöver se till dig själv vad du behöver. Kortet råder dig att du behöver släppa taget och gå vidare trots rädsla. Avsluta relationer och affärer. Relationen som du har tyder på avstängda känslor eller till och med döda känslor. Ni har vägrat sett det uppenbara och därför inte engagerat er i relationen.

NUTID- Pager i svärd

Du har människor runt omkring dig som kan prata omkull dig och få dig att tro att det som säger är det sanna och det riktiga som du ska göra. Personerna har ett behov av att försvara det som gagnar dem. Du har opålitliga personer i din närhet. Det som dom engång sått kommer nu. Något som är kopplat till dig genomgår inspektion och övervakning

Kortet råder dig att följa dina åsikter i stället för andras. Tala endast utifrån dig själv och inte utifrån vad du tror att andra vill höra

NÄRA FRAMTID

En ny fas är på väg in i ditt liv. Ess i mynt när det gäller kärlek står för att du träffar någon ny. Det inleds med vänskap som växer över tiden. I ekonomi står det för ett nytt arbete som innebär en ny inkomstkälla eller ett erbjudande som kan eller inte kan leda till jobb.

DIN OMGIVNING- Döden

Din omgivning som du befinner dig i nu begränsar dig. Du har stått ut länge och du bestämmer dig för att du behöver komma därifrån och avsluta för att kunna leva för dig själv och dina drömmar. Du har kommit så långt i tankarna att du vet att du är nära accepterandet av den fördänring som är på väg att kliva in i ditt liv.

Frågor som kortet ger dig

VEM vill JAG vara? VAD behöver jag SLÄPPA för att känna mig lycklig? VAD vill JAG uppnå med mitt liv? VAD ger MIG glädje i djupet av mitt hjärta??

DINA BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGAR

Du har väntat på ett eller flera tillfällen. Ett meddelande antingen till dig eller att få meddela någon/några någonting. Du kommer få en tankeställare och blir medveten om vad du saknar och letar efter? Kom ihåg att förändringar sker inte bara av sig själv. Du behöver agera för att röra dig i nya riktningar. När du bestämmer dig för något så kommer det att hända.

UTGÅNG

Du ska inspireras av dina positiva känslor. Kortet uppmanar dig att öppna dörren för kärleken till dig själv och lyssna till dig själv. När du lyssnar till ditt hjärta och dina önskemål kommer nya riktningar bana vägen för dig till det som du saknar. Vad väntar du på?

/ LR

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *