Nytt Instagramkonto

Jag ska göra ett försök med att tycka att instagram är trevligt. Ogillar faktiskt det. Har ett nytt konto:

merosen1. Det första kontot skapade min minsting för ett antal år sedan. Men nu har jag skapat ett nytt konto alldeles själv. Som jag sade. Jag ogillar instagram. Jag förstår inte syftet med att visa upp sitt liv. Oftast ska det vara glamoröst och perfekt? Eller snygga perfekta bilder. Oh ja jag älskar perfekta bilder på naturen och en värld som jag aldrig sett och upplevt. Jag följer gärna sådana sidor. Men på människor, mat, smink, hundar och djur. Jag har liksom inte det intresset. Visst jag har NPF intresse för jag är NPF förälder och NPF- sambo. Jobbar mycket med NPF relationer. Men det är så modernt… så fruktansvärt modernt att vara den där föräldern som kämpar. Jag vill inte se NPF som något handikapp, jag vill se det mer som ett personlighetsdrag och med hjälp av verktyg, att man förstår sin problematik, hittar resurser, oftast kan klara sig relativt bra ändå. Jag är inte för att göra NPF till någon offermentalitet. Alla personlighetsdrag tillhör livet. Sedan är det upp till varje människa att hitta och göra det bästa av sitt liv. Ungefär som andra människor med funktionsnedsättningar. Alla människor måste kämpa här i livet. Som jag sade. Jag har studerat livet en del och jag tror på det här med Karma.

Det här kanske kan låta en aningen knäppt?

Har du varit en riktigt elak människa i dina tidigare liv så ser livet till att ge dig sämre förutsättningar i detta liv. Det kan vara att man är med om olyckor, blir född rullstolsburen mm. Just för att skapa empati och medkänsla för att vi ska blir bättre och snällare människor. Men så gudfruktigt det där lät! Nå väl det finns över 7000 fallstudier som kan berätta om våra karman. Jag hänvisar till Michael Newton och Brian Weiss.

Men hur som helst har jag Merosen1 på instagram och där skriver jag om både min medialitet, mina kunskaper inom NPF, relationer, arbetsmarknaden, kärlek, träning och det som tillhör livet. Ska göra ett tappert försök. Herr Gunnarsson har sagt att jag behöver kunna taggas på OOF:s Instagram.

// LR

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *