Som en väg framåt.

Jag kanske skiljer mig mot andra, precis som många andra med mig. Skillnaden är att vi använder intellektet lite mer. Som en väg framåt i livet. Vi litar lite mer på vårt inre. Intuitionens känsla har sällan fel. Att använda sig av förmågan att läsa av det som aldrig sades och se nyanserat på det som förmedlas är en gåva vi ofta använder oss av. Som en inre karta och kompass som visar oss vägen fram i livet.

De mänskliga naturliga insikterna har glömts bort för att anpassa oss efter vår moderna värld. Vår anpassning har gjort att vi helt kommit bort från varandra och förstår varandra mindre.

Visst sa jag det? Jag är en samlare.

Jag har under hela mitt liv samlat på mig kunskap om mig själv och andra som jag möter. Just för att förstå mina  egna processer. Jag vill inte kalla det här för någon religion. Jag vill mer säga medvetenhet om livet och att varje insikt ger mig vägledning i vilka val och beslut jag behöver ta för att komma framåt. Jag är min egen vägledare utan något koncept av förhållningsregler som andra ideologer undervisar i. Och som tröst om någon behöver som vandrat på samma väg och är intresserad, så delar jag med mig av mina erfarenheter för att ta mig framåt. Och även om jag gör det behöver du själv hitta dig själv och dina inre dialoger och behov.

Linda

Related Articles

Responses

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *